top of page

Talentenshow op basisschool de Klimop

Dansen, zingen, basketballen, schaken, tekenen en goochelen! Er kwam van alles voorbij op de talentshow van de Klimopschool. Kinderen stonden te sprankelen op het podium met hun eigen talenten.


Vele talentvolle kinderen die - met plezier - keihard werken


Ter afsluiting van het schooljaar heeft Kipa een talentshow georganiseerd op de Klimop.

Na een spannende en positieve auditie, kwamen de kinderen elke week samen om te repeteren. Vele talenten waren aanwezig en elke repetitie werd het uiterste uit de kinderen gehaald. Na vier weken met veel plezier keihard gewerkt te hebben stonden deze kinderen in volle glorie op het podium en met groot applaus sloten zij hun schooljaar af.


Het hele proces staat in het teken van het ontdekken en ontwikkelen van het kind


Dit proces leert de kinderen creatief om te gaan met hun eigen talenten, respect te hebben voor elkaar en werken zij planmatig aan een doel. Ze worden bewuster van hun eigen lichaam, gedrag en hun invloed op anderen. Tijdens het repetitieproces en de auditie, waar er een selectie plaatsvindt, wordt er op een positieve, veilige en opbouwende wijze feedback gegeven aan de kinderen. Het hele proces staat in het teken van het kind en het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten.


Interesse in een talentenshow of activiteit op school?


Neem dan contact op met management@kinderparadijs.net en wellicht staan jullie kinderen dit jaar te stralen op het talentenpodium.Recent Posts

See All

留言


bottom of page