top of page

Zonnige Bruisende Woensdag!

Op woensdagmiddag 5 juni bruiste het weer op het Johan Idaplein. De Hildegardisschool samen met Kipa, het Rotterdams Volkstheater en SOL organiseerden weer een Bruisende Woensdag.


Ik ben ik en jij bent jij


Bruisende Woensdag vond plaats in de week van de Autonomie. Autonomie is één van de Wijkwaarden van het Oude Noorden. Soms lijkt het heel moeilijk om dingen zelf te leren, maar hoe zelfstandiger je bent, hoe meer je controle hebt over je eigen leven. Dat geeft zelfvertrouwen.


Acts om te bekijken en workshops om mee te doen


Vanaf 13:00 uur begonnen de activiteiten. Het was behoorlijk druk bij de tent van Kipa, waar heerlijk geschilderd werd, maar er waren nog meer plekken waar ouders en kinderen lekker aan de slag konden. Ze konden schotels versieren, toneel spelen en geschminkt worden. De spectaculaire act van Circus Klomp, was ook een hoogtepunt op de zonnige woensdagmiddag.


Sportieve activiteiten


Voor degenen die niet van stilzitten houden, waren er ook genoeg sportieve activiteiten. Kinderen konden kickboksen, voetballen en zelfs freerunnen dankzij de Schoolsportvereniging.Recent Posts

See All

コメント


bottom of page