top of page

Spetterend eindfeest te zien op Jeugdjournaal

Verkleed als een alien loop je rond in de Avonturentuin. Schilderen op de bekende ezels, timmeren in de stoere bouwplaats of gezellig popcorn bakken boven vuur, er is zoveel te doen dat je niet weet waar je als eerste heengaat. Je bevindt je op het eindfeest van Kinderparadijs Meidoorn's Zomerproject!


Twee weken lang hebben de kinderen ontzettend hard gewerkt aan verschillende kunstprojecten geïnspireerd door het boek 'Op Avontuur in de Ruimte' geschreven en geïllustreerd door Andrew & Chris Judge.


Op vrijdag 28 juli vierden we het eindfeest van het Zomerproject. Alle kinderen konden hun kunstwerken presenteren en meedoen met allerlei activiteiten. Van koken tot timmeren en van schilderen tot een ontdekkingsreis beleven in het zelfgemaakte ruimteschip. Dit spetterende eindfeest sloten we af met een acrobatisch theateroptreden van Fabuloka!

 

Reportage van het Jeugdjournaal


Op het eindfeest was ook het Jeugdjournaal aanwezig. Zij hebben prachtige beelden geschoten van de speeltuin en het eindfeest. Yassmin, Jabir en Nourine vertelden wat Kipa voor hun betekent en over de demonstratie voor het stadhuis op dinsdag 4 juli.


De reportage was woensdag 2 augustus te zien op het NOS Jeugdjournaal! Heb je dit gemist? Je kunt het hieronder terugkijken!
Recent Posts

See All

コメント


bottom of page