top of page

NGT Geldlab bezoek: een leerzame en speelse ervaring

Onlangs hebben de jongens van Noord's Got Talent (NGT) met veel plezier het Geldlab in het Belasting- en DouaneMuseum in Rotterdam bezocht. Het was een fantastische ervaring voor onze jongens! In het Geldlab hebben zij op een speelse en interactieve manier geleerd hoe ze verstandig met geld om kunnen gaan.


Leren door te doen


De gedachte achter het Geldlab is simpel maar krachtig: hoe jonger je leert goed met geld om te gaan, hoe kleiner de kans op geldproblemen later in het leven. Onze jongens waren meteen enthousiast over de negen spannende games waarin ze geld konden verdienen, uitgeven, sparen en zelfs lenen. Deze spellen maakten het leren over geld leuk en praktisch.

Het was inspirerend om te zien hoe snel ze leerden en hoe ze het geleerde in de praktijk brachten. Het motto van het Geldlab, "leren door te doen", kwam echt tot leven tijdens ons bezoek.


Onze jongens hebben niet alleen veel plezier gehad, maar ook waardevolle lessen geleerd over financiële verantwoordelijkheid die ze hun hele leven zullen meenemen.


Ook meedoen met NGT?


De jeugdcoaches zijn weer volop bezig met de nieuwe aanmeldingen voor de instromers van groep 8 bij Noord's Got Talent. Voor de start in september kunnen jullie terecht bij de intern begeleider (IB’er) van jullie basisschool voor meer informatie.


Vragen?


Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met de IB’er of direct met onze jeugdcoaches Collina collina@kinderparadijs.net of Brahim brahim@kinderparadijs.netRecent Posts

See All

Comments


bottom of page