top of page

Kipa ontvangt donatie van VfPf

Afgelopen donderdag 21 december mochten medewerkers van het Kinderparadijs een mooie cheque op komen halen van het VfPf. Daar zijn we superblij mee!


Wat is het VfPf?


Deze vier letters zijn de afkorting voor het Vervangingsfonds Participatiefonds. Het is een organisatie die scholen ondersteunt in hun bedrijfsvoering. "We adviseren bij beleidskeuzes of een strategische personeelsplanning en richten verandertrajecten in. We bieden ook trainingen en coaching aan schoolteams om werkplezier en vitaliteit te bevorderen. Onze mentoren ondersteunen beginnende leerkrachten bij hun start voor de klas. We helpen bij het invullen van vacatures en adviseren over van-werk-naar-werk trajecten."


Kerstmarkt in station Bergweg


Tijdens deze gezellige kerstmarkt konden werknemers van organisaties als de VfPf zelf een kerstpakket samenstellen bij verschillende kraampjes, maar ook een donatie doen aan het goede doel. De ruimte van het oude station Bergwerg was gezellig versierd. Tijdens de openingsceremonie mocht Eva de cheque van €4500,- in ontvangst nemen. Wat een mooi bedrag!


We vinden het heel fijn dat zij zien dat Kipa een waardevolle stichting is, die ze een steuntje in de rug willen geven. Hartelijk bedankt!

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page