top of page

Update actie voor Kipa

Vorige week hebben wij onze stem laten horen bij het Stadhuis. Alle raadsleden ontvingen een mooie bloem en luisterden naar de boodschap van de kinderen: “Kipa moet blijven!”. We hebben aan de gemeente Rotterdam laten zien dat Kipa belangrijk is in Noord en dat de kinderen gehoord moeten worden. Maar heeft onze actie ook echt iets opgeleverd? Dat wil natuurlijk iedereen weten.


De actie van de kinderen heeft diepe indruk gemaakt


Het Kinderparadijs is vaak genoemd tijdens de overleggen van de raad. De leden hebben Kipa meerdere malen als voorbeeld gebruikt om te benadrukken hoe belangrijk het is om lokale organisaties te blijven behouden. De actie van de kinderen heeft diepe indruk gemaakt op iedereen binnen de gemeente en ver daarbuiten. Nog niet genoeg indruk om ervoor te zorgen dat er een positief besluit over is genomen door de raad. Echter is wel een afspraak gemaakt waarin staat dat de wethouders met ons moet kijken naar een geschikte oplossing.


We gaan door met zoeken naar financiering


We zijn er dus helaas nog niet. Na het zomerreces gaan wij door met onze zoektocht naar financiering voor 2024 en de jaren daarna. In het najaar worden de begrotingen besproken en dan hebben we weer een nieuwe kans.


Kipa wil iedereen nogmaals bedanken voor alle steun en inzet de afgelopen tijd. Alle kinderen, leerkrachten, ouders, buurtbewoners en netwerkpartners, zonder jullie hadden we nooit deze impact kunnen maken. We houden jullie op de hoogte en hopen dat jullie ons blijven steunen. Super bedankt!


Bedankt Hildegardisschool, Prinses Julianaschool en basisschool de Klimop voor jullie aanwezigheid en support. Ook super bedankt alle kinderen, ouders en andere betrokkenen!


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page