top of page

6, 7 en 8 okt is het weer Feestival!

'Bij ons thuis' - Het grootste dorpsfeest van Noord! - Toegang is gratis


Feestival start op vrijdag 6 oktober met een scholendag. Meerdere klassen komen langs en krijgen een voorproefje op het Feestival programma. De klassen krijgen verschillende workshops die worden afgesloten met een spetterend optreden in de circustent van onder andere talenten van hun eigen school.


Zaterdag 7 oktober start de grote Feestivaldag 13:00 uur met uiteenlopende optredens en workshops. Feestival staat bol van de workshops verzorgd door het Kinderparadijs Meidoorn, Rotterdams Volkstheater, SOL, Stichting Groengoed, Culth North, NoordSport en vele anderen. Bezoekers kunnen op avontuur in de verhalentent, genieten van enthousiaste muziek in de muziektent of op creatieve ontdekkingsreis in de knutseltent. Bomen voor in de tuin vind je bij het Bomencircus en er zijn doorlopend verrassende optredens en presentaties. Voor jong en oud, van kunst tot sport, het Feestival is er voor de hele familie!


Zondag 8 oktober begint met een ludieke buurtbrunch in theatrale setting. Aansluitend is er de “Zondagmiddagsoos” van Theaterwerkplaats de oude Rotten, er is ontregelend poppentheater, Er klinkt mooie muziek en gewerkt kan er worden bij de Kleurbende, Er is verfrissend circustheater en de jonge garde van Cult North speelt de sterren van de hemel. Tot slot is het dansen in de theatertent. Een niet te missen en buitelend programma voor jong en oud!


Feestival is voor de hele familie. Komen jullie ook?


Dag 1: Scholendag met verschillende workshops en talenten uit de wijk. (alleen op uitnodiging)


Wanneer: Vrijdag 6 oktober

Tijd: 10.00 - 15.00 uur

Waar: Noordplein


Dag 2: De Grote Feestivaldag boordevol workshops, muziek, dans, acrobatiektheater én het bomencircus.


Wanneer: Zaterdag 7 oktober

Tijd: 13.00 - 20.00 uur

Waar: Noordplein

Dag 3: Heerlijke muzikale buurtbrunch met aansluitend een dag vol dans, muziek en theater.


Wanneer: Zondag 8 oktober

Tijd: 12.00 uur

Waar: Noordplein

Feestival is een driedaagse cultureel evenement voor jong en oud en vindt plaats op het Noordplein. Het wordt georganiseerd door het Rotterdam Volkstheater en Kinderparadijs Meidoorn. Meer dan 20 organisaties uit Noord doen mee. Zij zetten zich in om de (culturele) ontwikkeling van kinderen én van de wijk te vergroten.Comments


bottom of page