top of page

4 juli Kom je in actie voor Kipa?

KOM JE OOK MEE?

Het is inmiddels bij iedereen bekend: het zijn onzekere tijden voor Stichting Kinderparadijs Meidoorn. Door onzekerheid over de subsidies weet de organisatie niet hoe zij in 2024 verder moet. De boodschap om Kipa te behouden en vele kinderen een veilig tweede thuis te bieden, moet nog wijder verspreid worden. Daarom gaan we dinsdag 4 juli met vele kinderen en volwassenen naar het stadhuis. Daar gaan we aan de burgemeester, alle raadsleden en wethouders laten weten dat het Kinderparadijs te belangrijk is om te sluiten.

WANNEER Dinsdag 4 juli 2023 TIJD 9:00 tot 10:00 uur WAAR Voor het stadhuis van Rotterdam

VERVOER Eigen vervoer (als dit niet mogelijk is, neem even contact op). WIE Iedereen die wil dat Kipa blijft bestaan: kinderen, ouders, buurtbewoners, oud leden, wijkpartners en andere betrokkenen.


Een aantal scholen uit de wijk komt ook met kinderen, ouders en leerkrachten Voor meer informatie hierover, kunt u contact opnemen met de scholen zelf.

Laat het tweede thuis van meer dan 700 kinderen en hun ouders niet verdwijnen

STEUN KIPA EN LAAT JE STEM HOREN!

Laat ons even weten of je ook naar het stadhuis komt. Wil je ons op een andere manier steunen, neem dan ook even contact op voor de mogelijkheden. Debbie dos Santos & Eva Walbeek 06-11567258 / 06-38639508 management@kinderparadijs.netComments


bottom of page