top of page

28 juli Eindfeest Zomerproject

Op vrijdag 28 juli (11:00-15:30u) vieren wij het eindfeest van het Zomerproject 2023!


De kinderen hebben twee weken lang gewerkt aan een ruimteschip en miniatuur heelal. We gingen bouwen, knutselen, koken en bewegen aan de hand van het boek 'Op avontuur in de ruimte' van Andrew & Chris Judge. Op het feest komen allerlei leuke, creatieve, stoere en lekkere activiteiten voorbij.


De speeltuin is deze dag open om 11:00 uur 's ochtends. De kinderen kunnen eerst lekker spelen in de speeltuin. Om 12:00 uur verzamelen wij in de Avonturentuin en kan het eindfeest beginnen!


Om 15:00 begint er een fantastisch theaterprogramma van Fabuloka. Met de voorstelling STAAL sluiten we het feest spetterend af!


Sta je nog niet ingeschreven bij het Zomerproject? Schrijf je dan snel in bij een van onze juffen en/of meesters!

 

Het Jeugdjournaal

Het eindfeest is extra bijzonder dit jaar! Het Jeugdjournaal komt namelijk langs om een reportage te maken over Kipa en het Zomerproject. Zij zullen filmen tussen 11:00 uur en 13:30 uur. Ben je tussen de 10-12 jaar en sta je open voor een interview? Meld je dan aan bij een juf of meester.


Wil je wel meedoen aan het eindfeest en liever niet bij de opnames aanwezig zijn? Vanaf 13:30 uur kunnen jullie aansluiten. Het Jeugdjournaal filmt namelijk tot 13:30 uur.Recent Posts

See All

Comments


bottom of page