top of page

28 feb Bruisende Woensdag!

Op woensdag 28 februari organiseren we, samen met het Rotterdams Volkstheater, een Bruisende Woensdag. Op het schoolplein van de Klimop maken we er een feestje van met heel veel verschillende activiteiten. Doe jij ook mee?


We wachten niet op een goede dag, we maken er één


De week na de voorjaarsvakantie is het de week van de Positiviteit. Dit is een van de wijkwaarden in het Oude Noorden. Positiviteit is het vermogen om je eigen slingers op te hangen. Straal het uit en je krijgt het terug. Iedereen heeft een eigen vorm van positiviteit. Om dit te stimuleren is de thema van de Bruisende Woensdag ‘We wachten niet op een goede dag, we maken er één.'

Deze editie vindt plaats op het schoolplein van de Klimopschool, Rembrandtstraat 27.


Acts om te bekijken en workshop om mee te doen


Om 12:30u beginnen we met een spetterende theater act. Daarna kunnen kinderen en ouders deelnemen aan allerlei leuke positieve workshops. Dansen met Goya Dance, knutselen met SOL, maskers maken met Kipa, basketballen met de Concrete Lions  en nog veel meer!


Ook Culth North en Groengoed zijn op het plein te vinden. Heb je ooit van scouting gehoord? De Calandtroep kan je er van alles over vertellen en laten zien. Kom jij kijken?


Toegang is gratis

 

Wanneer: Woensdag 28 februari

Tijd: 12:30 tot 15:30 uur

Waar: Schoolplein Klimop, Rembrandtstraat 27
Recent Posts

See All

Comments


bottom of page