top of page

27 juni Afscheidsfeest stagiaires

Aan het einde van het schooljaar is ook de stageperiode van onze huidige groep stagiaires afgelopen.


Wij vinden het erg belangrijk dat de kinderen goed afscheid kunnen nemen.


Dit doen wij dit jaar op dinsdag 27 juni, tijdens het stagiaire afscheidsfeest. Wij hopen dat alle kinderen komen om gedag te zeggen tegen deze kanjers! Het stagiaire-team heeft een leuke dag voorbereid met leuke activiteiten en een traktatie voor de kinderen die komen. Dus wees erbij: dinsdag 27 juni van 15.30 tot 17.45 uur.


Stagelopen bij Kipa


Elk (school) jaar wordt ons vaste team van medewerkers aangevuld met een grote groep stagiaires. De meeste van hen volgen de opleiding HBO social work en een aantal van hen doen MBO social work. Vaak lopen de stagiaires een heel schooljaar stage bij ons. Dit heeft onze voorkeur, omdat binding en vertrouwen voorop staan bij Kipa. Ook dit jaar hebben veel kinderen een band opgebouwd met onze stagiaires en zijn aan hen gehecht geraakt. Met pijn in ons hart nemen wij dan ook elk jaar weer afscheid van deze mooie groep mensen.


Wij willen alle stagiaires bedanken!


Namens het vaste team Kipa willen wij alle stagiaires alvast ontzettend bedanken voor hun inzet. Alle stagiaires hebben kunnen werken aan zijn of haar leerdoelen en een enorme groei doorgemaakt! Wij wensen alle stagiaires een supermooie toekomst waarin ze hopelijk nog vele mensen blij kunnen maken, net zoals ze dat dit jaar dagelijks deden bij de kinderen die Kipa bezochten.

Comments


bottom of page