top of page

24 okt Steun Kipa! Wethouder Achbar is uitgenodigd

Op dinsdag 24 oktober vindt een speciale wijkraadsbijeenkomst plaats over de toekomst van het Kinderparadijs. Wij nodigen jullie van harte uit om ons te komen steunen.


Datum: Dinsdag 24 oktober

Tijd: 19:00 – 21:30 uur (inloop vanaf 18:30)

Locatie: Kipa, Meidoornstraat 47, 3036 WC Rotterdam


Contactpersonen: Debbie dos Santos & Eva Walbeek - management@kinderparadijs.net - 010-4678070, Lieke van der Pol - lj.vanderpol@wijkraadrotterdam.nl - 06-12242691


Op dinsdag 24 oktober organiseert de wijkraad Oude Noorden nog een keer een speciale bijeenkomst die in het teken staat van Kipa. Op 27 juni hadden we een geweldige bijeenkomst in de tuin van het Kinderparadijs. Toen hebben vele mensen de microfoon gepakt om hun stem laten horen. Er waren raadslieden aanwezig, maar helaas kon wethouder Achbar er niet bij zijn. We hebben goede hoop dat hij deze keer wel komt. Uiteraard willen we van het moment gebruik maken om mensen het woord te geven en de kracht van Kipa te laten horen. We zouden het heel erg fijn vinden als jullie ook kunnen komen om het Kinderparadijs te steunen.


Stand van zaken


We hebben in de tussentijd uiteraard niet stilgezeten. We hebben onder andere subsidie-aanvragen gedaan binnen en buiten de gemeente Rotterdam, we hebben gesproken met de ombudsman en we voeren gesprekken met diverse partners om ervoor te zorgen dat de financiering voor 2024 en de jaren erna veilig kan worden gesteld. Dit is een ingewikkeld proces, maar we hebben veel stappen gezet. Binnen enkele weken vinden de begrotingsbehandelingen binnen de gemeente plaats. Het is belangrijk dat de noodzaak om Kipa te behouden bij alle gemeenteraadsleden en wethouders hoog op hun lijstje staat. Kipa is niet de enige partij die het lastig heeft door nieuwe regelgeving en bezuinigingen. We trekken daarom zoveel mogelijk op met andere partijen. Onze situatie is op sommige punten net iets complexer dan die van andere organisaties, dus we varen ook op ons eigen kompas. We zitten op dit moment in een spannende en onzekere fase. We hebben namelijk nog geen berichten of uitsluitsel van de diverse subsidieregelingen en fondsen over het wel of niet toekennen van onze aanvragen. Vandaar dat onze acties doorgaan. Hier kunnen we jullie hulp bij gebruiken.


We hopen jullie allen 24 oktober te mogen ontvangen op het Kinderparadijs.


Namens team Kipa en alle kinderen


Debbie dos Santos & Eva Walbeek
Recent Posts

See All

Comments


bottom of page