top of page

11 mei Onwijze Moeders

Het succesvolle project onwijze moeders is weer van start gegaan! We streven allemaal naar een fijne buurt waar kinderen en jongeren veilig kunnen opgroeien en zich positief kunnen ontwikkelen. Tijdens deze bijeenkomsten gaat het om kennis delen met elkaar onder het genot van een lekker ontbijt. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen over wat er gebeurt in de wijk en speelt bij jullie kinderen. De wijkagent zal hier altijd bij aanschuiven om informatie te delen en vragen te beantwoorden. Naast de wijkagent, zijn er meerdere organisaties aanwezig tijdens deze bijeenkomsten. Samen werken we aan de veiligheid en leefbaarheid in de buurt.


Tijdens de eerste bijeenkomst hadden we een mooie opkomst van 24 ouders! We hebben onder andere gesproken over social media, criminaliteit en over het gevoel van onveiligheid dat kinderen en jongeren ervaren in de wijk.


Wanneer is de volgende bijeenkomst?


Datum: donderdag 11 mei

Tijd: 08:30 inloop, start 9:00 tot 11:00 uur

Onderwerp: middelengebruik en handel


Je bent van harte welkom! Heb je hier vragen of opmerkingen over? Kom even langs, mail naar isra@kinderparadijs.net of bel/stuur een bericht naar 06 - 4851 8047. Isra kan je altijd op de hoogte houden van alle ouderbijeenkomsten binnen Kipa door flyers te sturen. Hopelijk zien we je bij de volgende bijeenkomst.Comments


bottom of page