Clubjes

Talentontwikkeling is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Niet alleen omdat het de creatieve kanten in kinderen naar boven brengt, maar ook om uiting te kunnen geven aan alles wat je als kind meemaakt. Bovendien is creativiteit een handig 'stuk gereedschap' om problemen via verschillende kanten te bekijken en op te lossen. Je kunt altijd meer dan je denkt! Ook daarom is talentontwikkeling belangrijk. In het Kinderparadijs hebben we daar een woord voor bedacht, we noemen dat 'Maakkracht'.

In de workshops van Kinderparadijs Meidoorn staat talentontwikkeling centraal. Er is zelfs een talentenkaart waarop wordt  bijhouden aan welke workshops kinderen meedoen.

Deelnemen aan een workshop kost 1 euro en er zijn 5 lessen per workshop. Er zijn per ronde verschillende leeftijdscategorieëen. Als je als eerste op de hoogte wil zijn van de nieuwe workshops, hou dan de website in de gaten.

Maar ook op andere locaties in de wijk zijn veel activiteiten en evenementen te doen. Op de website www.dekloosterbuurt.nl kun je zien wat er nog meer te doen is in Noord!

Heb je een vraag?