Home

 

Update 16 juni 2020

Het Kinderparadijs doet de deur op een kier: je bent welkom!

Speeltuin Wikado opent voorzichtig haar deuren. Op dinsdag 16 juni draaien we proef door de speeltuin te openen van 16 uur tot 18 uur.

Daarna is Kinderparadijs Meidoorn voorlopig geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 14 uur tot 18 uur en op zaterdag van 14 uur tot 17 uur.

Maar er zijn wel wat spelregels, omdat we de veiligheid en gezondheid van de kinderen, ouders en de medewerkers het belangrijkst vinden.

Hier alvast de eerste vijf:

1. Als je verkoudheidsklachten hebt (loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, koorts), dan wacht je nog even met buiten spelen.

2. Hou 1,5 meter afstand van iedereen die ouder is dan 12 jaar. Ouders houden onderling ook die afstand aan. Er is een looproute voor ouders gemaakt.

3.  Aan iedereen die binnenkomt vragen we of hij of zij, of een familielid klachten heeft. Ook worden hier alle andere regels uitgelegd.

4. Iedereen wast zijn handen bij binnenkomst en bij het naar buiten gaan.

5. We schrijven op wie er in de speeltuin is en hoe laat je binnenkomt.  We schrijven dit op zodat er zoveel mogelijk kinderen kunnen spelen en we de speeltijd eerlijk kunnen verdelen. De richttijd is dat je  1,5 uur kunt spelen, daarna mogen andere kinderen spelen. 

Je kunt alleen bij ons spelen als je je aan de regels houdt.

Onze filmpjes kun je nog steeds vinden online op facebook, Instagram (@Kinderparadijs010) en Youtube (Kinder Paradijs).  Bij de filmpjes leer je koken, tekenen en schilderen, techniek en ontdek je wat je allemaal kan en leuk vindt.

 

We houden nauwlettend de berichtgeving in de gaten, mochten er zaken veranderen, dan houden wij u op de hoogte. U kunt zelf ook kijken wat het laatste nieuws is rondom het corona-virus op 
https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Geniet van elkaar en blijf vooral lekker spelen!

Hartelijke groeten, namens heel team Kipa

 

Stichting Kinderparadijs Meidoorn | Meidoornstraat 47 | 3036WC | Rotterdam | 010-4678070